Kalle Mänttä / Bluesdrain

“I woke up some morning..." Satuin selaamaan Blues News-lehteä ja lukaisin Ile Kallion haastattelun, jossa Ile kertoi hankkineensa Hehku-vahvistimen. En ollut moisesta kuullutkaan, mutta olin jo pitkään haaveillut laadukkaasta pienitehoisesta styrkkarista. Ei muuta kun asiaa selvittämään. Sähköpostia Porin suuntaan, pari puhelinsoittoa ja nopea tapaaminen Helsingissä Jarmon kanssa, joka päättyi lujaan kädenpuristukseen ja siitähän lähti Hehku Bluesnake kehittymään.
 
Itse en kovinkaan paljoa ymmärrä vahvistintekniikasta ja olen ns. vanhan liiton miehiä - Fender Pro reverb, Peavey Classic, joten halusin, että tutuilla linjoilla mennään. Muutama viikko kului ja sain Porista lähetyksen. Siinä se oli HEHKU BLUESNAKE 5W. Mainio peli. Kerrankin oli ilo soitella kotona hiljaisilla volilla mutta särmillä putkisoundeilla.
 
Myöskään treenikämpällä tai keikalla bändin kanssa ei ongelmia tullut, vaikka bändimme rumpali onkin mieltänyt rummut lyömäsoittimiksi. Ei jääty Hehkun kanssa jalkoihin. Kaiken lisäksi Bluesnake on todella hyvän näköinen. Jopa vaimoni antaa minun säilyttää sitä olohuoneessa. Se on jo saavutus.
 
Hyvää Suomalaista työtä on kunnia-asia tukea.