Etupaneeli

Tässä muutamia mahdollisuuksia Hehkun etupaneeliin
 
12AX7–KANAVA
Gain
Ensimmäisen etuastekanavan voimakkuussäädin. Pelkän voimakkuuden lisäksi säädin vaikuttaa myös kanavan äänen säröytymiseen. Vetokytkimellä voidaan lisätä bright.
 
Bass, middle, treble
Klassinen passiivinen tone stack. Myös näiden säätimien asento vaikuttaa kanavan säröytymiseen. Haluttaessa soittaa mahdollisimman puhtaalla soundilla, nämä säätimet kannattaa pitää vain hieman avattuina.
 
Vetokytkimillä voidaan lisätä esim. bass shift tai treble boost.
 
TUBE EF86 –KANAVA
Gain/Pentode
Toisen etuastekanavan voimakkuussäädin toimii samoin, kuin ensimmäisen kanavan, sillä erotuksella, että se sisältää vetokytkimen, jolla EF86-putken normaali pentodi-toiminta voidaan muuttaa triodi-toiminnaksi. Triodina putken vahvistus on pienempi ja sillä saadaan aikaan pehmeä puhdas soundi. Pentodina vahvistus on suurempi ja soundi on säröisempi, varsinkin, kun gainia avataan enemmän.
 
Bass
Bassosäädin voi tässä kanavassa olla perinteinen potentiometri tai kuusiasntoinen kiertokytkin, jolla voidaan tehokkaasti ja tarkasti leikata tai korostaa matalia taajuuksia, ilman, että korkeammat taajuudet muuttuvat.
 
Treble
Klassinen passiivinen korkeiden äänien leikkuri.
 
MUITA SÄÄTIMIÄ
Drive
Särökanavan särön määrän säädin. 
 
Tone
Särökanavan korkeiden äänien leikkuri. Säätimen toiminta on lievää matalilla särötasoilla, mutta se voimistuu särön määrän kasvaessa.
 
Level
Särökanavan tason säädin.
 
Cut
Yleissävysäädin, joka leikkaa korkeita taajuuksia kaikilta kanavilta. Cutin vaikuttavuus riippuu masterin asennosta.
 
Master
Yleisvoimakkuussäädin. Haluttaessa mahdollisimman puhdasta soundia, tämä säädin kannattaa pitää mahdollisimman paljon avattuna, jolloin etuasteiden gain-säätimet voivat olla vähän avattuna.
 
Tremolo
Speed ja intensity
 
Reverb
Jousikaiku
 
On/off -virtakytkin
Virran kytkemisen jälkeen putket kuumenevat jonkin aikaa, minkä jälkeen vahvistin on valmis käytettäväksi. 
 
Standby-katkaisija
Ei välttämätön pienitehoisissa vahvistimissa.